| Přechod na 1.8, aneb co se starým světem | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
LukyValient Baby Craftsman
Pocet prispevku : 1 Body : 2 Reputace : 0 Join date : 26. 08. 11 Vek : 35 Bydliste : Praha
| Předmět: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Fri Aug 26, 2011 11:38 pm | |
| Zdravím, není tomu dlouho, co jsme s přáteli přemigrovali na Váš server, který se nám opravdu jeví jako jeden nejrenomovanějších českých V současné době se začínají objevovat nové a nové informace o patchi 1.8. Vhledem k tomu, že na této verzi se bude dát generovat nová, daleko zajímavější, mapa, rád bych věděl, co stane se "starým světem", resp. mám tyto otázky.. 1) Po patchi starý svět (současná mapa) zanikne? Bude tato událost ohlášena dopředu, popř. s jakým předstihem? 2) Uvažujete o přenosu již registrovaných postav na nový svět, např. s možností přijít do nového světa se vším co se vejde alespoň do základního inventáře? Podpořilo by to, rychlou expanzi nové mapy, zároveň alespoň zmírnění trápení se scháněním již získaných surovin.. věřím, že ztráta některých vzácnějších materiálů určitě mnoho lidí nepotěší. Děkuji za odpověď, Váš spokojený hráč LukyValient | |
|
| |
Pepkoun Baby Craftsman
Pocet prispevku : 1 Body : 1 Reputace : 0 Join date : 26. 08. 11
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Fri Aug 26, 2011 11:42 pm | |
| Myslím ze druhý bod je velice zajímavý a zachování inventare, pokud je to po technické stránce mozne, je velicve zajimavy napad. | |
|
| |
DomDom Administrátor
Pocet prispevku : 123 Body : 206 Reputace : 14 Join date : 16. 03. 11
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Sat Aug 27, 2011 12:34 am | |
| Zdravím. Luky, předem se ti omlouvám, že ti budu muset dát relativně vyhýbající se odpověď. Mám k tomu ovšem velmi dobrý důvod. Na 1.8 se chystá na našem serveru malá-velká-úplná revoluce. K první tvé otázce...informace ohledně nových/dalších světů se objeví během pár hodin na webových stránkách, facebooku i zde na fóru. Proto tě prosím, vydrž tu chvilku. Nechci mlžit nebo lhát, ale musím počkat než bude dokončena jistá práce. Vše důležité bude samozřejmě zveřejněno s dostatečným předstihem, stačí sledovat web. Ke druhé otázce...přenesení inventářů ani peněz na 99,9% nedojde. Vysvětlím proč. Na verzi 1.7.2 byla zásadní chyba v pistonech a to kopírovací stroj. To velmi nepříjemně zamávalo s ekonomikou. Druhým důvodem je pak zcela jiný herní systém na který se přejde od 1.8. Jsem rád, že jsi zde spokojen a doufám, že budeš i nadále. S pozdravem DomDom & server tým
Naposledy upravil DomDom dne Sat Aug 27, 2011 11:14 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
DMDang Skilled Craftsman
Pocet prispevku : 42 Body : 56 Reputace : 0 Join date : 03. 06. 11 Vek : 29 Bydliste : Náchod
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Sat Aug 27, 2011 7:58 am | |
| Je doře že k tomu převedení inventáře nedojde Rád bych začal znova už mě nebaví rozhazovat věci po spawnu A doufám že se mi splní sen že bude 1 kus diamantu za 400$ A všechno ostatní aby bylo taky brutálně drahé | |
|
| |
culturalduke Hunter
Pocet prispevku : 67 Body : 101 Reputace : 1 Join date : 02. 06. 11
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Mon Aug 29, 2011 8:25 pm | |
| Nešlo by do nového světa převést alespoň peníze?...a nevíte někdo, kdy vyjde verze 1.8? | |
|
| |
Tortyy™ Game Admin
Pocet prispevku : 70 Body : 113 Reputace : 8 Join date : 16. 03. 11 Vek : 29 Bydliste : Ostrava
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem Tue Aug 30, 2011 12:52 am | |
| - culturalduke napsal:
- Nešlo by do nového světa převést alespoň peníze?...a nevíte někdo, kdy vyjde verze 1.8?
- DomDom napsal:
- ...přenesení inventářů ani peněz na 99,9% nedojde.
A nová verze 1.8 podle Notche co napsal by měla vyjít někdy do dvou týdnu začínaje dneškem, takže přesné datum ti říct nemůžu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přechod na 1.8, aneb co se starým světem | |
| |
|
| |
| Přechod na 1.8, aneb co se starým světem | |
|